RUSSIAN

Yritysesittely

IMG_5569

YRITYSESITTELY

Olemme kokonaan suomalaisomisteinen ja -johtoinen yritys. Toimimme koko maan alueella.

Toimimme modernilla ja nykyaikaisella tavalla hartiatyötä vaativalla alalla. Me poikkeamme kaikista muista alan yrityksistä siinä, että arvotavoitteemme on yhtenevä ja olemme motivoituneita tekijöitä. Me olemme tekijöitä, emmekä puhujia. Me emme pelkää hartiatöitä.

ASIAKAS-
TYYTYVÄISYYS

Kaikki toimemme tähtää asiakkaittemme tarpeiden tyydyttämiseen. Tilaaja-asiakkaan ei tarvitse olla metsäalan asiantuntija. Me emme tarjoa asiakkaalle mitään sellaista, jota asiakas ei saisi taloudellisesti ja ilmastokestävästi moninkertaisena tai monikymmenkertaisena takaisin tulevaisuudessa. Teemme aina tarjouksen asiakkaalle siten, että se on asiakkaan ja metsänhoidon kannalta paras valittavissa olevista.  Olemme PEFC-sertifioitu metsäpalveluyritys ja noudatamme kaikessa hyvän metsänhoidon periaatteita. Meillä -luotettava kumppani- status.

IMG_5566
86028bb3-cc6f-4924-8035-fe166479302f

TULEVAISUUDEN ALA

Toimimme alalla, joka on kiistatta tulevaisuuden ala. Millään muulla toimialalla maassamme ei ole niin paljon rästissä olevia tekemättömiä töitä kuin metsäalalla. Millään muulla alalla kuin metsäalalla, metsänomistaja ei voi saada niin korkeita tuottoja pääomalleen, kuin hoitamalla metsänsä kuntoon.   Hoidettu metsä on parhain hiilinielu, joten toimimme ilmastonmuutoksen kannalta rakentavasti. Teemme päivittäin käytännön ilmastotekoja suomalaisessa metsässä.

 

Meillä työntekijät ovat erityisessä arvossa.  Varustamme hartiatyöntekijät markkinoiden parhaimmilla työvarusteilla. Siksi koska olemme ylpeitä näistä lihasvoimaa käyttävistä ammattilaisista. Siksi, että haluamme työsaavutuksen olevan joukkueellemme parasta.